დღის ნადავლი: სანაგვე პროდუქტი
ისინი საინტერესო ექსპერიმენტებს ატარებენ ზღვის იმ არასასურველ არსებებსა და თევზებთან, რომლებიც თევზჭერისას უნებლიეთ გაერევიან სასურველ სახეობებს შორის
იმ შეფ-მზარეულებს, რომლებიც უპირატესობას ადგილობრივ პროდუქტს ანიჭებენ, ყურადღება ზღვისკენ გადააქვთ. ისინი საინტერესო ექსპერიმენტებს ატარებენ ზღვის იმ არასასურველ არსებებსა და თევზებთან, რომლებიც თევზჭერისას უნებლიეთ გაერევიან სასურველ სახეობებს შორის. ასეთი შემთხვევითი ნადავლი შეერთებულ შტატებში კომერციული თევზჭერის 22%-ზე მეტს შეადგენს, ნათქვამია არასამთავრობო ორგანიზაცია „ოკეანას“ 2014 წლის მოხსენებაში. თუმცა, თევზჭერის გაუმჯობესებულმა პრაქტიკამ, შესაძლოა, ეს მაჩვენებელი დაწიოს. არადა, რესტორნებმა ეს “სანაგვე პროდუქტი” უკვე მენიუში ჩასვეს.