თქვენ სარგებლობთ ბრაუზერის ძალიან ძველი ვერსიით, რის გამოც ჩვენი ვებგვერდი შესაძლოა სრულად ვერ ჩამოიტვირთოს.
გირჩევთ, განაახლოთ ბრაუზერი.

აგარ-აგარი სამზარეულოს ინგრედიენტიდან ლაბორატორიის მასალად იქცა, რომელშიც სხვადასხვა ბაქტერია გამოჰყავთ. ახლა კი ის მიკროორგანიზმებისგან დამზადებული სახატავი ტილოა.

ხელოვნება და კულტურები

ნიდერლანდელ-ამერიკელმა ლაბორანტმა და მზარეულმა, ანგელინა ჰესემ 1880-იან წლებში აგარ-აგარი – ჟელესა და პუდინგის ინგრედიენტი – ბაქტერიების გასაზრდელად გამოიყენა

  • email icon
  • link icon ბმული კოპირებულია