მარკეტინგმა შეიძლება მეცნიერება დაჩრდილოს. მაგალითად, რძის პროდუქტების მართლაც სასარგებლო თვისებების ხაზგასმის ფონზე, შეიძლება, მისი უარყოფითი ასპექტები უყურადღებოდ დარჩეს
კეტრინ ცუკერმანი
პიტსბურგის უნივერსიტეტის კრანიოფაციალური და დენტალური გენეტიკის ცენტრის დირექტორი, მერი მარაზიტა და გენეტიკოსი კეტრინ ნაისვანგერი კურდღლის ტუჩისა და გაყოფილი სასის გენეტიკას სწავლობენ
ტესტის შემდეგ გაწითლებული ნიმუში ინფიცირებაზე მიუთითებს. იისფრის შემთხვევაში, ყველაფერი რიგზეა
მისი კვლევა ჯერ კიდევ არ დასრულებულა – ამჟამად საერთაშორისო გუნდთან ერთად რადიოტელესკოპის განვითარებაზე მუშაობს, რომელიც MWA-ზე ბევრად დიდი და მგრძნობიარე იქნება
უძველესი დროიდან, ვარსკვლავები ეხმარებოდნენ ადამიანს გზის გაკვალვასა თუ მიწათმოქმედებაში
საშვილოსნოში დიაგნოზის დასმა შორეული მომავალია, ამბობს პედიატრი ნეირომეცნიერი მორია თომასონი
„მტკნარ წყალში დაჭერილი თევზი მსოფლიო ბაზარზე ნაკლებად გადის, შესაბამისად, მისდამი ინტერესი ნაკლებია“, ამბობს ვისკონსინ- მედისონის უნივერსიტეტის ზოოლოგი – პიტერ მაკინტაირი
2015 წლის მონაცემებით, ყოველწლიურად 8 მილიონი ტონა პლასტმასა ხვდება ოკეანეში
დიზაინერი საშა ლორინი მასალად გადამუშავებულ, ფერმენტირებულ ჩაის, კომბუჩას იყენებს
ხშირად, რომელიმე ადგილთან ასოცირებულია პროდუქტი, რომლის წარმოშობა სულაც არ უკავშირდება კონკრეტულად იმ რეგიონს